Psihoterapeut, Psiholog clinician Mihaela Ionela Anghelina

Sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică, atestat de colegiul psihologilor din România, absolventă a facultății de Psihologie din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” cu:

  • Master în Psihologie clinică si Psihoterapie
  • Formare in Terapie Cognitiv Comportamentala (prezent)
  • Logopedie- stimularea limbajului (prezent)

Misiunea mea este să creez un cadru sigur, fără judecată, pentru orice persoană, indiferent de identitate sau orientare, să te susţin în procesul terapeutic cu îndrumare şi evaluare spre o constientizare a unui mod de viaţă diferit, ducând la credinţe precum: “viaţa chiar este frumoasă”, “sunt prezent aici şi acum”, „ma iubesc pentru ceea ce sunt”.

În urma evaluărilor şi suportului terapeutic, vin în ajutorul oricarei persoane care îşi doreşte să înteleagă mai bine prin ce trece, ce gânduri, emoţii şi ce influenţă au asupra comportamentului tău dar şi a celor din jur. Să te ajut la recuperare prin evaluări, teste și tehnici terapeutice asfel obţinând o viață fericită și echilibru personal, să zâmbești autentic, să ierți asumat, să te iubești începând cu tine însuși și la final să înțelegi ființele umane ca suport terapeutic.

Am avut ocazia să lucrez cu copii şi cu părinţii lor. Ca urmare a acestei experienţe am constat cât de importantă este formarea unei relaţii de ataşament sigur şi modul în care aceasta influenţează dezvoltarea sănătoasă a copilului. Teoria ataşamentului m-a ajutat să înţeleg mult mai bine felul în care calitatea relaţiilor dezvoltate în copilărie influenţează calitatea relaţiilor în viaţa adultă, iar practica terapeutică mi-a dovedit acest lucru.

Îmi doresc să transmit mai departe din experienţa mea şi vă invit să parcurgem împreună o sesiune de cunoaştere în care veţi descoperi:

  • Ce este ataşamentul,
  • Ce este o relaţie de ataşament,
  • Cum se formează ataşamentul,
  • Care este rolul stabilirii limitelor în procesul dezvoltării autonomiei,
  • Cum se dezvoltă ataşamentul de tip sigur,
  • Care sunt efectele pe termen lung ale unui ataşament de tip sigur.

Până la finalul sesiunii veţi avea ocazia să obţineţi o serie de instrumente pe care le veţi putea folosi pentru a dezvolta şi a menţine o relaţie de siguranţă cu copilul dumneavoastră.

În cabinet, cred cu tărie că este important să dezvolt relații profunde bazate pe acceptare necondiționată, empatie și încredere. Din punctul meu de vedere, experiențele dificile cu care ne confruntăm de-a lungul vieții reprezintă adevărate lecții care contribuie la evoluția personală a fiecăruia dintre noi și pe care, dacă nu le depășim, le repetăm.